Tretman bora oko očiju od 79*
*Konačna cijena tretmana se određuje nakon besplatne konzultacije s liječnikom.

tretmani injekcijama protiv bora

Tretman bora oko očiju

prednosti tretmana

Bore oko očiju, tzv. “crows feet” ili bore “smijalice” su jedne od najčešćih bora. Za razliku od ostalih bora na licu, bore oko očiju su prirodno vrlo duboko u koži zbog čega se stvara izgled umornih i starih očiju. Primarni uzrok stvaranja bora oko očiju je propadanje kolagena te gubitak elastičnosti kože, no izlaganje UV zrakama igra ključnu ulogu u stvaranju tih bora. Ostali uzroci mogu biti prirodno tanka koža na tom dijelu lica kao i nedostatak lojnih žlijezda koje prolaze duž rubova kapaka. Ukoliko primjećujete pojavu bora oko očiju te želite spriječiti njihov daljnji razvoj, ovaj tretman protiv bora je najbolja opcija za Vas!

Kontaktirajte nas već danas, dogovorite svoje besplatno savjetovanje i saznajte je li ovo tretman koji odgovara Vašim potrebama i željama. Naši doktori stoje Vam na raspolaganju.

često postavljena pitanja (faq)

Savjetovanje s Vašim M1 doktorom od iznimne je važnosti za ovu vrstu tretmana. Pomoću njega, doktor će utvrditi koliko su duboko bore te koliko je proizvoda potrebno za postizanje željenog učinka. Za ovaj tretman koristi se vrlo tanka i fina igla što ga čini minimalno bolnim. 

Neposredno nakon tretmana, moguća je pojava otoka tretiranog područja, ali to u potpunosti nestaje nakon 2 do 3 dana. Također, to se može umanjiti ukoliko slijedite uputstva njege nakon tretmana koju Vam Vaš M1 doktor preporuči. Potpuni učinak tretmana vidljiv je kroz 10 dana.

Konačni rezultat tretmana protiv bora oko očiju u prosjeku traje 3 do 4 mjeseca. Nakon navedenog perioda potrebno je ponoviti tretman kako bi se mišić dodatno opustio.

 

Tretman - naglasci

icon treatment anesthesia

Anestezija

U sastavu proizvoda

icon treatment duration

Trajanje

15 minuta

icon treatment pain

Bol

Minimalno

icon treatment rest time

Oporavak

Brz, neposredan

icon treatment results

Rezultati

3 - 4 mjeseca
(može varirati)

M1 Med Beauty Lokacije

M1 Med Beauty Zagreb

Medulićeva ulica 21b, 10000 Zagreb

Rezervacija termina: +385 (1) 777 68 40

Radno vrijeme:

Od ponedjeljka do petka 08:30 – 20:30