Ublažavanje podočnjaka već od 249€*
*Konačna cijena tretmana se određuje nakon besplatne konzultacije s liječnikom.

Dermalni fileri

Tretman ublažavanja podočnjaka

prednosti tretmana

Kada se na području gdje je koža jako tanka gubi volumen, rezultat može biti dubok, ljubičast ton kože nalik na modrice. Područje oka je starenjem podložno promjenama koje su često frustrirajuće, a posebno stvaranje vrećica i podočnjaka.

Podočnjaci se nalaze između donjih očnih kapaka i obraza. Pričvršćeni su za mišić koji se nalazi ispod što znači da ih je prirodno jako teško ublažiti. Vrećice ispod očiju postaju izraženije kako starimo zahvaljujući nakupljanju masnih naslaga ispod očiju.

Kako bi se ublažile vidljive posljedice, tretman dermalnim filerom može izgladiti područje između donjih kapaka i obraza.  Dermalnim filerima se popunjavaju mjesta izgubljenog volumena, smanjuje vidljivost vrećica ispod očiju i tamnih kolutova. Konačni rezultat je budnije lice i svježiji izgled.

Rezultati

često postavljena pitanja (faq)

Tijekom konzultacija s doktorom, doktor će Vam objasniti specifičnosti tretmana i dati Vam upute za njegu nakon tretmana. Također, doktor će procijeniti područje oko očiju te odrediti količinu filera potrebnu kako bi se smanjile neželjene vidljivosti tretiranog područja. Dermalni filer ubrizgava se iznimno tankom iglom što cijeli tretman čini gotovo bezbolnim.

Tijekom konzultacija s doktorom, liječnik će Vam objasniti specifičnosti tretmana i dati Vam upute za njegu nakon tretmana. Također, liječnik će procijeniti područje oko očiju te odrediti količinu filera potrebnu kako bi se smanjile neželjene vidljivosti tretiranog područja. Dermalni filer ubrizgava se iznimno tankom iglom što cijeli tretman čini gotovo bezbolnim.

Rezultati su vidljivi odmah, a konačni rezultati vidljivi su dva do tri dana nakon tretmana. Važno je da slijedite uputstva njege nakon tretmana koju će Vam preporučiti M1 liječnik.

Tretman - naglasci

icon treatment anesthesia

Anestezija

U sastavu proizvoda

icon treatment duration

trajanje

15 minuta

icon treatment pain

bol

Minimalno

icon treatment rest time

oporavak

Brz, neposredan

icon treatment results

Rezultati

4 - 6 mjeseca
(može varirati)

M1 Med Beauty Lokacije

M1 Med Beauty Zagreb

Medulićeva ulica 21b, 10000 Zagreb

Rezervacija termina: +385 (1) 777 68 40

Radno vrijeme:

Od ponedjeljka do petka 08:30 – 20:30