M1 Liječnici

Naše iskustvo - vaša sigurnost

Naši kvalificirani M1 liječnici nude Vam široki izbor estetskih tretmana te su uvijek u korak s redovitom obukom na M1 Akademiji. Da bi postigli najbolje moguće rezultate cijeli naš M1 Med Beauty tim stručnjaka radi ruku pod ruku pružajući Vam profesionalan savjet u osobnom savjetovanju.

Cijelo naše osoblje, uz liječnice dr.med. Zdravka Matušan-Deković i dr.med. Karolina Graff Gyugecz, raduje se vašem dolasku.

“Nakon što sam postala doktorica medicine, odlučila sam svoju stručnost usmjeriti u estetiku. Moja velika strast prema estetskoj medicini uvijek me gura naprijed kako bih svakim danom bila bolja. U svom radu težim prirodnim, suptilnim rezultatima kako bih smanjila vidljive znakove starenja kože.”

Dr. med. zdravka matušan-deković

m1 estetska liječnica

Dr.med. Zdravka Matušan-Deković kvalificirana je liječnica od 1990. godine s 14 godina dugim iskustvom u tretmanima estetske medicine. Uz završeni fakultet Medicine u Rijeci završila je brojne tečajeve u području estetike i estetskih punila. Od 1991. – 2008. vodi svoj vlastiti estetski centar Mythos te pohađa brojne edukacije u Italiji gdje započinje s prvom primjenom mezoterapija i filera 2009. godine.

Nakon što je diplomirala na našoj M1 Akademiji, dr.med. Zdravka Matušan-Deković nastavila je svoju karijeru u našoj M1 Med Beauty klinici u Zagrebu.

Moj interes za estetiku prisutan je od djetinjstva. Uvijek i u svemu sam tražila sklad i ljepotu, počevši od mode, fotografije i umjetnosti općenito.

Za medicinsku estetiku sam razvila interes kada sam shvatila da je ona savršen spoj umjetnosti i medicine. U ovom slučaju, igla je moj kist, a posebno me oduševljava činjenica da minimalnim zahvatom mogu uljepšati nečiji dan, a ponekad i život.

Dr.Med.KAROLINA Graff-gyugecz

m1 estetska liječnica

Doktorica Karolina Graff-Gyugecz diplomirala je 2008. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a nakon studiranja sudjeluje u brojnim edukacijama i kliničkim istraživanjima.

Liječnica je nedavno je diplomirala na našoj M1 Akademiji te je u potpunosti obučena za izvođenje estetskih tretmana estetskim punilima kako u Hrvatskoj tako i na međunarodnoj razini.

estetski
Liječnici

Previous
Next

Dobrodošli.

Naša misija je vaša ljepota.

Cilj svakog našeg M1 liječnika je ostvariti beauty želje naših klijenata s najboljim mogućim rezultatima po pristupačnim cijenama. 

Osim što svakoga dana izvode najtraženije estetske tretmane, svi naši M1 liječnici sudjeluju u redovitim treninzima prateći tako najnovije tehnike, tehnologije i proizvoda.