Korekcija jagodica već od 159*
*Konačna cijena tretmana se određuje nakon besplatne konzultacije s liječnikom.

Dermalni fileri

Tretman korekcije jagodica

Prednosti tretmana

Jagodice su jedna od najistaknutijh dijelova lica. One oblikuju lice te mu daju dramatičniji izgled.

Slavne osobe kao što je Kylie Jenner ili Bella Hadid popularizirale su izgled istaknutih jagodičnih kosti i podignutih obraza. Danas tretman podizanja obraza i jagodica spada u najpopularnije tretmane estetske medicine.

Jagodice su područje koje starenjem i gubitkom volumena vidljivo mijenjaju izgled lica.  Budući da je na tom području koža jako blizu mišića i najmanji gubitak volumena je vidljiviji i izraženiji nego na bilo kojem drugom području lica. To dovodi do umornog i tužnog izraza lica. Cilj tretmana je korigirati centralni dio lica, tj. naglasiti obraze i vratiti im punoću. Izgled lica se vidljivo popravlja te mu se vraća svježiji, odmorniji i mlađi izgled.

često postavljana pitanja (Faq)

Tijekom konzultacija s liječnikom, liječnik će procijeniti izgled i kožu Vaših obraza i jagodica kako bi odlučio koji je proizvod najbolja opcija za Vas. Nakon toga ubrizgati će filer s vrlo tankom iglom što tretman čini gotovo bezbolnim. Liječnik će blago masirati filer kako bi osigurao da pravilno sjedne na vašim jagodicama.

Tijekom konzultacija s doktorom, doktor će procijeniti izgled i kožu Vaših obraza i jagodica kako bi odlučio koji je proizvod najbolja opcija za Vas. Nakon toga ubrizgati će filer s vrlo tankom iglom što tretman čini gotovo bezbolnim. Doktor će blago masirati filer kako bi osigurao da pravilno sjedne na vašim jagodicama.

Rezultati tretmana su vidljivi odmah, a konačan rezultat se postiže nekoliko dana nakon kada dermalni filer apsorbira vodu. Moguća je pojava modrica i otoka tretiranog područja, ali to se povlači nakon svega nekoliko dana. Posebno je važno slijediti upustva njege koju će Vam preporučiti Vaš M1 liječnik kako bi postigli najbolje rezultate.

Tretman - naglasci

icon treatment anesthesia

Anestezija

U sastavu proizvoda

icon treatment duration

trajanje

15 minuta

icon treatment pain

bol

Minimalno

icon treatment rest time

oporavak

Brz, neposredan

icon treatment results

Rezultati

4 - 6 mjeseca
(može varirati)

M1 Med Beauty Lokacije

M1 Med Beauty Zagreb

Medulićeva ulica 21b, 10000 Zagreb

Rezervacija termina: +385 (1) 777 68 40

Radno vrijeme:

Od ponedjeljka do petka 08:30 – 20:30