Brow lift tretman od 157*
*Konačna cijena tretmana se određuje nakon besplatne konzultacije s liječnikom.

Tretmani injekcijama protiv bora

Brow lift tretman

prednosti tretmana

Podignuta i naglašena obrva ključna je za otvoreni pogled i privlačne oči. U procesu starenja dolazi do spuštanja obrva što licu daje umoran i stariji izgled. Do spuštanja obrva dolazi zbog opuštanja mišića i smanjene elastičnosti kože što dolazi prirodno s procesom starenja. Tretmani injekcijama protiv bora koje izvode stručni doktori M1 klinike su jednostavni, neinvazivni tretmani koji zamjenjuju tradicionalne operativne zahvate podizanja obrva, a postižu jednake rezultate

Kako biste saznali više o ovom tretmanu te je li ovaj tretman dobar odabir za Vas, kontaktirajte nas već danas i dogovorite besplatno savjetovanje.

ČESTO POSTAVLJeNA PITANJA (FAQ)

Tijekom besplatnog savjetovanja s doktorom, doktor će odrediti odgovarajuću dozu proizvoda potrebnu kako bi se mišić dovoljno opustio. Svaki čovjek je drugačiji, a time i slučaj za sebe. Svakoj osobi pristupamo individualno te iz tog razloga ističemo važnost savjetovanja.

Pozivamo Vas na besplatno savjetovanje kojim će Vam naši doktori osigurati najbolju moguću uslugu, skrb i u konačnici željeni rezultat.

Rezultati tretmana vidljivi su nakon 2 do 4 dana, a s punim učinkom vidljivim nakon 10 dana. Nakon tretmana, moguća je pojava otoka tretiranog područja, ali to u potpunosti nestaje nakon nekoliko dana. Vaš doktor će Vas uputiti na pravilnu njegu kako bi se nakon tretmana postigli najbolji mogući rezultati.

Rezultati tretmana traju od 3 do 4 mjeseca. U tom periodu, tretirani mišić će povratiti svoju punu funkciju. Kako biste održali postignuti učinak, preporučujemo da nastavite s tretmanima u dogovoru s Vašim doktorom.

Tretman - NAGLASCI

icon treatment anesthesia

AneSTEZIJA

U sastavu proizvoda

icon treatment duration

TRAJANJE

15 minuta

icon treatment pain

BOL

Minimalno

icon treatment rest time

OPORAVAK

Brz, neposredan

icon treatment results

ReZULTATI

4 - 6 mjeseca
(može varirati)

M1 Med Beauty Lokacije

M1 Med Beauty Zagreb

Medulićeva ulica 21b, 10000 Zagreb

Rezervacija termina: +385 (1) 777 68 40

Radno vrijeme:

Od ponedjeljka do petka 08:30 – 20:30