M1 Med Beauty croatia

Medulićeva ulica 21,
10 000 Zagreb

Rezervacija termina:
+385 (1) 777 68 40

Radno vrijeme:

Ponedjeljkom i srijedom: 12:00 – 20:00

Utorkom i četvrtkom: 08:30 – 16:30

Petkom: 08:30 – 20:00

 

 

 

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

M1 MED BEAUTY croatia – U SAMOM SRCU GRADA ZAGREBA

U samom srcu Zagreba, Medulićevoj ulici 21, nalazi se naš prvi specijalistički M1 Med Beauty  Zagreb centar. U Zagrebu možete uživati u širokoj turističkoj, kulturnoj i gastronomskoj ponudi. Zato, nakon tretmana opustite se uz laganu šetnju po samom centru i uživajte u čarima ovog glavnog grada. U šetnji do nas možete uživati u najdužoj ulici u Zagrebu koja nudi pregršt poznatih modnih dućana, poznatija kao Ilica.

Naša prva M1 klinika, M1 Med Beauty Zagreb, smještena je tek 15 minuta hoda od glavnog Trga Bana Josipa Jelačića. U samom centru Zagreba, Medulićeva ulica sakrila se od gradske vreve te Vas poziva da se opustite uz tretman o kakvom sanjate. Osim beauty tretmana u M1 Beauty centru Zagreb, u našem objektu u Medulićevoj ulici nalazi se i Noninovasive Liposuction centar za mršavljenje. Također, u blizini ćete pronaći kafiće, restorane, dućane, a u susjedstvu se nalazi i poznati Drama bar.

ESTETSKA MEDICINA PRILAGOĐENA VAŠIM ŽELJAMA

U našem specijalističkom centru dočekat će Vas ljubazno osoblje u moderno opremljenim prostorijama spremni odgovoriti na svako Vaše pitanje kako bi osigurali najbolje rezultate. Osim besplatnog savjetovanja i ugodnog ambijenta, nudimo Vam niz neinvazivnih estetskih tretmana prilagođenih Vašim željama. Bilo da želite zagladiti bore i smanjiti njihovu vidljivost tretmanom protiv bora, povećati usne dermalnim filerima ili riješiti se hiperhidroze – u najboljim ste rukama! Naši doktori specijalisti su upravo za medicinske estetske tretmane te su stoga među najiskusnijima u tom polju.

Naši doktori željno iščekuju Vaš dolazak kako bi Vaše snove o ljepoti pretvorili u stvarnost.

Rezervirajte svoj termin već danas!