Tretman prekomjernog znojenja od 379*
*Konačna cijena tretmana se određuje nakon besplatne konzultacije s liječnikom.

tretmani injekcijama protiv bora

Tretman prekomjernog znojenja (hiperhidroza)

prednosti tretmana

Hiperhidroza ili pojačano znojenje javlja se kada se tijelo zbog pojačanog rada žlijezda znojnica pojačano znoji. Može se podijeliti na: fokalnu (kada su pretjeranim znojenjem zahvaćeni određeni dijelovi tijela, kao što su dlanovi, lice ili stopala) i generaliziranu (kada je pretjeranim znojenjem zahvaćeno cijelo tijelo). Mrlje od znoja kao i mirisi koji nastaju pojačanim znojenjem često utječu na samopouzdanje osobe.

Do prekomjernog znojenja može doći zbog toga što su živci na područjima sklonima znojenju preaktivni. To dovodi do aktiviranja znojnih žlijezda čak i kada ne postoji potreba da se tijelo ohladi. Javlja se i kada je osoba pod stresom ili posebno nervozna. Važno je napomenuti kako hiperhidroza uzima svoj danak i na mentalno zdravlje osobe, a može dovesti i do anksioznosti ili depresije. Također može pogoršati stanje kože i dovesti do pojava kao što su ekcem ili tinea.

Tretman protiv pojačanog znojenja pomaže u opuštanju znojnih žlijezda, smanjujući količinu znoja. Tretman se može provesti na rukama, nogama, pazuhu i drugim područjima sklonima prekomjernom znojenju.

često postavljena pitanja (faq)

Tijekom konzultacija sa stručnim M1 doktorom, doktor će utvrditi mjesta na kojima žlijezde stvaraju višak znoja. Određena mjesta se zatim tretiraju kako bi se smanjila aktivnost žlijezda.

Moguća je pojava otoka ili blagih modrica tretiranog područja jer su mjesta koja su sklona znojenju veoma osjetljiva. To će, međutim, nestati za nekoliko dana.

Konačni i potpuni rezultat osjetit ćete 10 dana nakon tretmana, a traje od tri do četiri mjeseca. Nakon navedenog razdoblja, preporuča se da nastavite s tretmanima kako bi smanjili prekomjerno znojenje.

Tretman - naglasci

icon treatment anesthesia

Anestezija

U sastavu proizvoda

icon treatment duration

trajanje

15 minuta

icon treatment pain

bol

Minimalno

icon treatment rest time

oporavak

Brz, neposredan

icon treatment results

Rezultati

3 - 4 mjeseca
(može varirati)

M1 Med Beauty Lokacije

M1 Med Beauty Zagreb

Medulićeva ulica 21b, 10000 Zagreb

Rezervacija termina: +385 (1) 777 68 40

Radno vrijeme:

Od ponedjeljka do petka 08:30 – 20:30