Facial slimming tretman od 157*
*Konačna cijena tretmana se određuje nakon besplatne konzultacije s liječnikom.

tretmani injekcijama protiv bora

TreTMAN FACIAL SLIMMING

PREDNOSTI TRETMANA

Istaknuta linija čeljusti jedna je od najzapaženijih karakteristika ženskog lica. Ona stvara harmoničnost te oblikuje lice. Mišići koji utječu na vitkost lica su žvakaći mišići (lat. Musculus masseter), a nalaze se s obje strane čeljusti. Njihova ključna uloga je u žvakanju te držanju te čeljusti na mjestu. „Facial slimming“ tretman pomaže pri smanjenju vidljivosti tih mišića te atraktivnosti vilice i profila.

Žvakaći mišić je paran mišić glave te se sastoji od dva dijela: površni dio i duboki dio. Kada se površni dio, koji se hvata za donju čeljust, previše koristi, dolazi do šireg izgleda lica. Do pojave šireg lica može doći zbog stiskanja čeljusti, uslijed nesvjesnog škripanja zubima (najčešće u snu) ili jednostavno zbog svakodnevne aktivnosti čeljusti kroz cijeli život. Ciljajući liniju vilice proizvodom za bore, žvakaći mišići se opuštaju te smanjuju što dovodi do vitkijeg profila. Dodatna prednost ovog tretmana je što može pomoći u smanjenju glavobolja koje nastaju zbog brušenja zubi, kao i pomoći u očuvanju zuba koji bivaju oštećeni.

često postavljena pitanja (faq)

Tijekom savjetovanja s Vašim M1 doktorom, doktor će ustanoviti snagu Vaših žvakaćih mišića te sukladno tome utvrditi kolika doza proizvoda je potrebna kako bi se postigli željeni rezultati. Ta se količina ubrizgava vrlo finim, tankim iglama tako da uzrokuje minimalnu bol.

Nakon svega dva tjedna primijetiti ćete smanjenje „škripanja“ zubi, ali i glavobolje, a nakon 4 tjedna Vaše lice biti će vidljivo mršavije.
Moguća je pojava otoka ili blagog izgleda modrica tretiranog područja, no to će u naredna 2 do 3 dana nestati.

Konačni rezultati tretmana korekcije brade i podbratka (mršavljenja lica) trajati će sljedećih 3 do 4 mjeseca. Rezultati pojedinačnih tretmana mogu se razlikovati zbog jakosti žvakaćih mišića osobe te količine korištenog proizvoda. Nakon što konačni učinak nestane, preporučujemo da nastavite s tretmanom kod Vašeg M1 doktora.

Tretman - naglasci

icon treatment anesthesia

Anestezija

U sastavu proizvoda

icon treatment duration

trajanje

15 minuta

icon treatment pain

bol

Minimalno

icon treatment rest time

oporavak

Brz, neposredan

icon treatment results

Rezultati

3 - 4 mjeseca
(može varirati)

M1 Med Beauty Lokacije

M1 Med Beauty Zagreb

Medulićeva ulica 21b, 10000 Zagreb

Rezervacija termina: +385 (1) 777 68 40

Radno vrijeme:

Od ponedjeljka do petka 08:30 – 20:30