Korekcija osmijeha od 79*
*Konačna cijena tretmana se određuje nakon besplatne konzultacije s liječnikom.

tretmani injekcijama protiv bora

Tretman korekcije osmijeha

prednosti tretmana

Gingivalni osmijeh, poznatiji kao „gummy smile“ je osmijeh kod kojeg se previše vidi zubno meso. Ne samo što je fizički neugodno, već je i narušena estetika lica kada se osoba smije. Postoje brojni čimbenici koji utječu na pojavu „gummy smile-a“, a jedan od najčešćih je da je mišić koji kontrolira pokret gornje usne hiperaktivan, zbog čega povlači usnicu više od normalnog. To dovodi do pojave vidljivosti zubnog mesa više nego normalnog.

Tretmanom korekcije osmijeha postiže se opuštenost hiperaktivnog mišića koji onemogućuje podizanje gornje usne. Rezultat je prirodan, opušten osmijeh gdje su usnice, zubno meso i zubi u proporciji. Tretmanom osmijeha proizvodima za popunjavanje bora postiže se rezultat kao i kod skupih stomatoloških radnji, vraća Vam samopouzdanje i prekrasan novi osmijeh.

često postavljena pitanja (faq)

Prvi korak do Vašeg novog osmijeha je da rezervirate savjetovanje sa stručnim M1 doktorom. Tada će Vam doktor objasniti sve detalje i specifičnosti tretmana te odrediti količinu proizvoda za relaksaciju mišića koju je potrebno ubrizgati kako bi se mišić gornje usnice dovoljno opustio. Također će Vam dati sve upute za njegu nakon tretmana kako bi osigurali najbolje moguće rezultate.

Napokon, doktor će ubrizgati potrebnu količinu proizvoda u mišić gornje usnice pomoću vrlo tanke igle što cijeli tretman čini gotovo bezbolnim.

Konačni rezultati tretmana vidljivi su nakon 10 dana, a postoji mogućnost pojave otoka ili blagih modrica tretiranog područja. To se povlači kroz dva do tri dana.

Tretman - naglasci

icon treatment anesthesia

Anestezija

U sastavu proizvoda

icon treatment duration

trajanje

15 minuta

icon treatment pain

bol

Minimalno

icon treatment rest time

oporavak

Brz, neposredan

icon treatment results

Rezultati

3 - 4 mjeseca
(može varirati)

M1 Med Beauty Lokacije

M1 Med Beauty Zagreb

Medulićeva ulica 21b, 10000 Zagreb

Rezervacija termina: +385 (1) 777 68 40

Radno vrijeme:

Od ponedjeljka do petka 08:30 – 20:30