Oblikovanje brade već od 159€*

*Konačna cijena tretmana se određuje nakon besplatne konzultacije s liječnikom.

DermalNI FILERI

TreTMAN KOREKCIJE BRADE

PREDNOSTI TRETMANA

Jaka brada stvara vizualnu ravnotežu između nosa, vrata i obraza. Pomaže u formiranju oblika lica, linija vilice te definiranju kontura lica. Kod osoba koje imaju povučenu ili „slabu“ bradu, stvara se dojam da im je lice puno kraće nego što zapravo jest.

Jedna od opcija za povećanje brade bili su implatanti koji su skupi, invazivni te mogu dovesti do neželjenih posljedica. Njima se postiže umjetan izgled koji vrlo često ne izgleda nimalo prirodno. Razvojem tehnologije dermalnih filera te korištenjem filera debljih i gušćih tekstura kako bi se definirao izgled brade moguće je postići jednake rezultate prirodnog izgleda. Ovim tretmanom se licu vraća definicija, a povećava samopouzdanje klijenta.

Rezultati

često postavljana pitanja (faq)

Tijekom savjetovanja, Vaš će stručni M1 doktor procijeniti izgled vaše brade te ciljeve koje želite postići. Nakon što Vaš doktor odredi potrebnu količinu proizvoda slijedi ubrizgavanje istog te lagana masaža tretiranog područja kako bi dermalni filer sjeo na svoje mjesto. Filer se ubrizgava vrlo tankom iglom što cijeli tretan čini gotovo bezbolnim.

Rezultati su vidljivi odmah, a konačni rezultati vidljivi su 2 do 3 dana nakon. Kako bi se smanjila pojava otoka i modrica, važno je da slijedite uputstva njege nakon tretmana koju će Vam preporučiti Vaš doktor.

Tretman - naglasci

icon treatment anesthesia

Anestezija

U sastavu proizvoda

icon treatment duration

trajanje

15 minuta

icon treatment pain

bol

Minimalno

icon treatment rest time

oporavak

Brz, neposredan

icon treatment results

Rezultati

4 - 6 mjeseca
(može varirati)

M1 Med Beauty Lokacije

M1 Med Beauty Zagreb

Medulićeva ulica 21b, 10000 Zagreb

Rezervacija termina: +385 (1) 777 68 40

Radno vrijeme:

Od ponedjeljka do petka 08:30 – 20:30