Pune usne: ovako ostaju pune!

Pune usne smatraju se poželjnim elementom ljepote i od prije prelijepih Kardashian žena! Još u antičko doba žene s punim usnama smatrale su se posebno lijepima i ženstvenima. No nije svaka žena došla na ovaj svijet sa senzualnim i voluminoznim usnama. Upravo suprotno! Zapravo, mali broj žena prirodno je blagoslovljeno istinski punim usnama. Rješenje za tanke usne: hijaluronska kiselina!

Evo kako to funkcionira!

Ako o hijaluronskoj kiselini razmišljate kao o tvari iz kemijskog seta, varate se. Zapravo, hijaluronska kiselina je tvar koja se i prirodno pojavljuje u tijelu te preuzima funkciju skladištenja vode, a tako koži daje elastičnost i punoću.
Ako se hijaluronska kiselina ubrizgava u usne, ispunjava istu svrhu. Usne dobivaju više punoće, gipkosti i elastičnosti. Rezultat: punije usne! Nažalost, učinak hijaluronske kiseline je ograničen jer se ona kontinuirano razgrađuje u tijelu.
Uz ova tri jednostavna savjeta može se pozitivno utjecati ne samo na rezultat nego i na postojanost volumena usana.

1. Ne dirajte svoje usne

Zlatno pravilo nakon povećanja usana: ne dirajte! U najgorem slučaju bakterije na prstima mogu izazvati upale i infekcije koje negativno utječu na rezultat liječenja. Balzam za usne i proizvode za njegu ne smiju se koristiti na svježe povećanim usnama! 

2. Pijte dovoljno vode

Jedna od najvećih prednosti hijaluronske kiseline je to što se za nju veže voda.
Za povećane usne to znači da hijaluronska kiselina može stvarno razviti svoj učinak samo kada na sebe veže puno vode! Dakle, ako nakon tretmana redovito pijete između 2 i 3 litre vode, dugoročno se možete veseliti punim usnama!

3. Naknadni tretmani pomažu

Kako bi se produžio učinak hijaluronske kiseline, prikladan je i naknadni tretman. Ovaj tretman potiče stvaranje novog kolagenskog vezivnog tkiva u usnama, a samim time se hijaluronska kiselina sporije razgrađuje. Rezultat: pune usne do 9 mjeseci i duže!