Trend u svijetu – nekirurška korekcija nosa

Trend u svijetu – nekirurška korekcija nosa

Jeste li znali da hijaluronskim filerima možete korigirati nos u svega nekoliko minuta?

Operacija nosa koja se naziva i rinoplastika, jedna je od najčešćih operacija plastične kirurgije kojom se smanjuje ili povećava veličina te mijenja oblik nosa. Operativni zahvat može trajati do 2 sata te se izvodi uz lokalnu anesteziju. Naravno, zahtjeva vrijeme oporavka, a rezultati su vidljivi tek nakon nekoliko mjeseci.

Nekirurška korekcija nosa zadnjih je nekoliko godina uzlazni trend, a pruža gotovo jednake rezultate. Tretman je brz i ne zahtjeva vrijeme oporavka, a za njega se odlučuje sve više osoba. 

Nekirurška operacija nosa je izvrsno rješenje kada se ne želite podvrgnuti i niste sigurni u operaciju nosa, ali ipak želite znati kako bi Vam pristajao drugačiji profil. Hijaluronski fileri traju od 12 do 18 mjeseci, a nanose se izravno na nos ili kroz nosnicu te je tretman gotovo bezbolan. Također, tretman ne zahtjeva anesteziju kao niti vrijeme oporavka tako da odmah nakon možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Nekirurška korekcija nosa

Koje je sve nepravilnosti moguće ispraviti ovim tretmanom?

Važno je napomenuti kako se ne može svaka nepravilnost nosa ispraviti hijaluronskim filerima. Na primjer, filerom nije moguće smanjiti nos jednako kao i zahvatom, ali je moguće vizualno ga izravnati.

Vršak nosa.

Podizanje vrška nosa je visoko na listi želja kada je u pitanju korekcija hijaluronskim filerima. Minimalno podizanje vrška nosa čini nos vizualno tanjim nego što je, a licu daje mlađi izgled.

Grba na nosu.

Hijaluronskim filerima može se vizualno ukloniti grba na nosu (kukasti nos). Apliciranjem filera ispod i iznad grbe postiže se pravilnija linija nosa, a izbočina postaje manje vidljiva.

Iskrivljenost nosa.

Iskrivljenosti nosa u jednu stranu može se korigirati apliciranjem filera čime se smanjuje neproporcionalan izgled lica.

Veliki broj pacijenata ostaje nezadovoljno izgledom nosa čak i nakon operacije. Prije odluke o operativnom zahvatu savjetujemo da se naručite na besplatno savjetovanje kako bi Vas bolje informirali o ispravljanju nepravilnosti nekirurškim, bezbolnim i vrlo kratkim zahvatom.

Naručite se na besplatno savjetovanje.