NAJSKUPLJI BEAUTY TRETMANI NA SVIJETU

NAJSKUPLJI BEAUTY TRETMANI NA SVIJETU

Lijepa lica i zgodna tijela slike su koje viđamo svakog dana u novinama i na velikim plakatima. Nije tajna da dobar izgled često zahtjeva puno vremena i novaca. Savršeno zategnuta, glatka koža bez bora nešto je za čime žude gotovo sve žene. Kako bi to i postigle, neke od njih troše vrtoglavo puno novaca.

Najskuplji beauty tretmani na svijetu

Najskuplji beauty tretmani na svijetu su:

Plasmolifting

Često zvan i „Vampire facelift“ metoda je ubrizgavanja krvne plazme injekcijama u lice, što bi trebalo dati rezultate pomlađivanja. Iako je vrlo vjerojatno mali broj čuo za ovaj tretman, on je najpopularniji u svijetu bogatih i slavnih. Za svaki tretman potrebno je izdvojiti čak 1500$.

Njega kavijarom

Osim na meniju restorana, kavijar se koristi i za beauty tretmane. Kavijar je poznato sredstvo za prirodni lifting kože. Koristi se kako bi se koža posvjetlila te kako bi joj osigurali mladenački izgled. Za ovaj tretman izdvojit ćete do 1250$.

Masaža dragim kamenjem

Poznato je da drago kamenje umirujuće djeluje na naše tijelo. Rubini, safiri, kristali kamenja su koja se koriste za ovaj tretman. Zvuči dobro, zar ne? Za ovakvu masažu potrebno je izdvojiti do 300$.

Maska od 24-karatnog zlata

Zlato ima niz blagodati protiv starenja kože. Zlato je u svijetu kozmetičkih tretmana nešto što se rado koristi, a možete ga pronaći i u proizvodima za njegu kože. Međutim, u takvim preparatima vrlo je mala količina ovog dragocjenog metala tako da se Vaš bankovni račun ne treba uplašiti! Ako se odlučite za tretman čišćenja lica nakon kojeg se stavlja maska od zlata u formi ulja tada budite spremni izdvojiti od 200 – 300$.

Jedno je sigurno: ako želite postići jednake rezultate kao gore navedenih tretmana ne morate potrošiti vrtoglave iznose! Sigurni smo da naši tretmani odgovaraju Vašim mogućnostima te da ćete se nakon njih osjećati baš kao zvijezda! Bez obzira želite li samo povećati svoje usne, izgladiti vidljive bore ili podići jagodice, M1 Beauty ima sve kako bi Vašoj koži osigurali svježiji, mladolik izgled.

Nazovite nas već danas i naručite se na besplatne konzultacije kako bi saznali koji tretmani odgovaraju Vašim željama i potrebama.