POVEĆANJE USANA HIJALURONSKIM DERMALNIM FILERIMA

POVEĆANJE USANA HIJALURONSKIM DERMALNIM FILERIMA

Povećanje usana hijaluronskim dermalnim filerima

Starenjem naša koža gubi kolagen te prirodne masnoće u koži. Također dolazi do gubitka punoće usana uslijed nestanka kolagena. Zadnjih nekoliko godina, skupe operativne zahvate koji često ostavljanju neprirodne rezultate zamijenili su hijaluronski dermalni fileri.

Dermalni fileri (fileri za lice) osim za popunjavanje bora koriste se i za povećanje usana ili njihovo oblikovanje te blago mijenjanje izgleda. Povećanje usana hijaluronskim filerima jedan je od najčešćih zahvata koji nudi brze rezultate te prirodan izgled Vaših usana. Hijaluron se prirodno nalazi i razgrađuje u tijelu, za razliku od ostalih tvari (npr. silikon) koji osim nepoželjnog izgleda može uzrokovati i zdravstvene probleme.

Kako fileri djeluju na usne?

Povećanje usana hijaluronskim dermalnim filerima uključuje korištenje čiste hijaluronske kiseline koja se već prirodno nalazi u vezivom tkivu kože. Njena funkcija je višestruka; ona hidratizira kožu, održava čvrstinu vezivog tkiva itd. Dakle, hijaluronska kiselina je prirodna i sasvim bezopasna tvar. Glavna uloga tretmana dermalnim filerima je upravo nadoknaditi količinu izgubljene hijaluronske kiseline koja se s vremenom apsorbirala. Tretman popunjavanja usana je siguran i kratko traje. Filer se ubrizgava ispod kože, u tkivo te ga tako podiže. Rezultat je povećani volumen usana te prirodan izgled.

Je li tretman bolan?

Tretman je gotovo bezbolan. Nova generacija filera u sastavu sadrži i anestetik što ublažava bol. Također, anestetska krema pomaže kod ublažavanja boli.

Što mogu očekivati od tretmana?

Prije samog tretmana savjetujemo da se besplatno konzultirate s jednim od naših M1 doktora. Bitno je da znate kakvu promjenu želite kako biste tijekom konzultacija s doktorom postavili realna očekivanja i osigurali najbolje moguće rezultate. Kako biste naglasili izgled usana te definirali njihov rub, filer se ubrizgava ispod usana. Za postizanje većeg volumena filer se ubrizgava u sami mišić. Iznimno je važno da tretman provodi stručna osoba koja poznaje fizionomiju lica te koja zna koju količinu proizvoda treba koristiti za postizanje prirodnog izgleda. Obzirom da se radi o neoperativnoj metodi, tretman traje svega nekoliko minuta. Nakon tretmana usnice će biti blago natečene, a učinak jači nego onaj u konačnici. Puni rezultati vidljivi su nakon 8 – 10 dana, a trajanje rezultata je do 9 mjeseci.

Naručite se već danas na besplatno savjetovanje s našim stručnim M1 doktorima.

Vaš M1 Beauty